Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

http://www.typologos.com/όταν-πονάει-μια-ψυχή-τιτλοφορείται/

O Νίκος Μόσχοβος, δημοσιογράφος γράφει στην εφημερίδα typologos. com για το βιβλίο, όταν πονάει μια ψυχή


«Όταν πονάει μια ψυχή» τιτλοφορείται το βιβλίο της συγγραφέως, Ηλιάνας Βολανάκη. 0«Όταν πονάει μια ψυχή»  τιτλοφορείται το βιβλίο της συγγραφέως,  Ηλιάνας Βολανάκη.
Για τη γυναίκα, τον έρωτα, την ανθρώπινη στιγμή"μιλά" το μυθιστόργημα της Ηλιάνας Βολονάκη
Για τη γυναίκα, τον έρωτα, την ανθρώπινη στιγμή”μιλά” το μυθιστόργημα της Ηλιάνας Βολονάκη
«Όταν πονάει μια ψυχή» τιτλοφορείται το βιβλίο της συγγραφέως, Ηλιάνας Βολανάκη που κυκλοφορεί από τις   Εκδόσεις  «bookstars» σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο site του εκδοτικού οίκου.
Να ένα έξοχο δείγμα γραφής:

Η ψυχή της γυναίκας…. Λένε… μοιάζει με λουλούδι… Μόνο πού δεν διευκρινίζετε << τι ακριβώς λουλούδι είναι >>.
 Η Μελίνα… έρχεται σε σύγκρουση συναισθημάτων… αρνείται να παραδεχτεί πώς επέλεξε έναν συμβατικό- πλούσιο γάμο. Θέλει… να ζήσει… να διεκδικήσει ξανά τη ζωή της… Βαρέθηκε… να ζει με έναν άνδρα πού επιστρέφει κουρασμένος και κοιτάζει συνεχώς τηλεόραση… δίχως να την υπολογίζει. Έτσι, βρίσκει κα…ταφύγιο στην αγκαλιά του Δήμου…
Δήμος… πανδρεμένος… Ήθελε να ανέβει τη σκάλα της ζωής… Έζησε αρκετές περιπέτειες… Υποτίμησε τη δύναμη της γυναίκας του… Την πανδρεύτηκε για τα λεφτά της, το κύρος της… Έμεινε, όμως, μόνος….
Τζέσικα- Ευγενία… Κάποτε γεύτηκε την ευτυχία του έρωτα και του γάμου… Διάσημη συγγραφέας… εξαιτίας της μελαγχολίας της.
Άρης… εξαιρετικός επιστήμων… μόνο πού έπεσε στη παγίδα και ξέφυγε από τον έλεγχο του πιοτού… Γιατί; Η ζωή είναι στιγμές και μια λάθος εκτίμηση… σκοτώνει…
Ναντίνα… Έκανε τα πάντα… όταν ήρθε από το χωριό της, ώστε να κρατηθεί στις πίστες των τραγουδιών… Η αδερφή της, Τζέσικα- Ευγενία… Της παρέδωσε τον Μηνά… Τον νόμιμο σύζυγό της.
Μηνάς… Πλήρωσε την παρανομία του, με το τίμημα της ζωής.
Δάντης… ευθύνεται για τον θάνατο της γυναίκας του και για την παραμονή της μάνας του σε μοναστήρι.
Τόσες ιστορίες… μπλεγμένες η μία πάνω στην άλλη. Τόσοι άνθρωποι, προσπαθούν να διεκδικήσουν την ευτυχία, σε οποιαδήποτε μορφή της… Η Μελίνα, ο Άρης, η Ναντίνα… Κι όχι, μόνο… παίζουν σημαντικό ρόλο στη διεκδίκηση της ανθρώπινης ύπαρξης.
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα  
Η συγγραφέας Ηλιάνα Βολονάκη
Η συγγραφέας Ηλιάνα Βολονάκη
Η Ηλιάνα Βολονάκη είναι συγγραφέας κι έχει εκδώσει τα εξής βιβλία:
«Όταν Πονάει μια ψυχή», «Λευκά Περιστέρια» και η «Μελαγχολία της Νύχτας».
Η Ηλιάνα Βολονάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στέλεχος Τραπεζικών Υπηρεσιών, και έκανε τις πρώτες της συγγραφικές της απόπειρες στις κόλλες των οικονομικών της βιβλίων!
Ασχολείται, δε, με τη ζωγραφική έχοντας  πραγματοποιήσει αντίστοιχες εκθέσεις στο ενεργητικό της, ενώ  έχει γράψει άρθρα στον τοπικό τύπο της Πάτρας και της αρέσουν πολύ τα ταξίδια.
 ©Typologos.com 2013.