Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

http://lefkadanet.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2.html

Διαβάστε το νεο μου άρθρο!
Το παιχνίδι του φλερτ…


Άρθρο της Ηλιάνας Βολονάκη
Το παιχνίδι του φλερτ…

 Στο παιχνίδι του φλερτ, της  κατάκτησης, της αποπλάνησης ένα  από τα δυνατότερα όπλα μιας γυναίκας είναι ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες...

Με φούστα ή παντελόνι, με το απόλυτο μαύρο- αγαπημένο- για  έμφαση κι ένα κόκκινο κραγιόν  το παιχνίδι είναι κερδισμένο!

Το ΚOKKINO χρώμα, δηλώνει, φίλοι μου...  έρωτα, αγάπη, πάθος. Όπως, όμως, και θυμό, κίνδυνο, απαγόρευση. Κόκκινο όπως δράση, ενέργεια, ζωτικότητα, σεξουαλικότητα. Ευτυχία, αυθορμητισμός, διέγερση, δύναμη. Κόκκινο της φωτιάς, της επιθετικότητας, της επαναστατικότητας, του πολέμου. Κόκκινο της έξαψης, του πειρασμού, της αμαρτίας. Της πρόκλησης και της πρόσκλησης. Της εξωστρέφειας, της αυτοπεποίθησης.

Τα ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ... όπως θηλυκότητα. Αποκλειστικά γυναικείο φετίχ!

 Τακούνι στιλέτο, ας  μην ξεχνάμε, πως διεγείρει τις αντρικές φαντασιώσεις, την επιθυμία. Δώδεκα πόντοι που δηλώνουν δυναμισμό, ανεξαρτησία. Αιχμηρό, απειλητικό, σέξι!

 Ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες στα πόδια σου φωτογραφίζουν μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, μια γυναίκα που μπορεί, που δεν υπόσχεται μόνο, που διεκδικεί, που παίρνει.

Ένα θηλυκό που ισορροπεί πάνω σε ένα στιλέτο μόνο γοητευτικό μπορεί να είναι. Κι αν μάλιστα επιλέξει το κόκκινο τότε οι διαθέσεις της μοιάζουν μοιραίες. Η αίσθηση του κινδύνου, να διαπερνά το ανδρικό κύτταρο και να το προκαλεί.

Η κόκκινη γόβα υπόσχεται  πάθος και για την αντρική  λίμπιντο λειτουργεί όπως το κόκκινο  πανί για τον ταύρο. Οπλοφορείς. Φοράς  στιλέτο κι αναλαμβάνεις την ευθύνη! Κι αυτό δεν μπορεί παρά να ασκεί  γοητεία...Ηλιάνα  Βολονάκη